Intuitivna rješenja za moderne poslovne izazove

Vaš Partner u Digitalnoj Transformaciji

Zajedno izgradimo budućnost vašeg poslovanja koristeći najnovije tehnologije i prilagođena rješenja koja unapređuju svaki aspekt vašeg poslovanja.

Što vam možemo ponuditi

Usluge i IT rješenja

Naš tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom mogu vam ponuditi široku lepezu usluga te gotovih softverskih i hardverskih rješenja koja se u potpunosti mogu prilagoditi Vašim potrebama i poslovnim procesima.

Internet trgovina

Stvorite snažnu online prisutnost s našim prilagođenim rješenjima za e-trgovinu, dizajniranima za maloprodaju i B2B sektor, omogućujući vam učinkovito upravljanje prodajom, inventarom i korisničkim iskustvom.

CRM & ERP rješenje u oblaku

Naše integrirano ERP rješenje u oblaku pruža sveobuhvatno upravljanje vašom tvrtkom, uključujući ponude, račune, skladištenje, radne naloge, narudžbe i poslovnice, povećavajući učinkovitost i transparentnost poslovnih procesa.

Integracije s trećim stranama

Povećajte funkcionalnost vašeg poslovanja s našim naprednim integracijskim uslugama, uključujući fiskalizaciju računa, plaćanje kreditnim karticama, suradnju s dostavnim službama i povezivanje s drugim sustavima za besprijekorno poslovanje.

Izrada mobilnih aplikacija

Razvijamo prilagođene mobilne aplikacije koje vašu tvrtku i poslovanje čine mobilnom i dostupnom bilo gdje i bilo kada, unapređujući angažman korisnika i pružajući iznimno korisničko iskustvo.

Izrada stranica, registracija domena i hosting sa SSL certifikatima

Nudimo cjelovitu uslugu izrade web stranica, uključujući registraciju domena i hosting s SSL certifikatima, osiguravajući sigurnu, pouzdanu i profesionalnu web prisutnost za vaše poslovanje.

Razvoj softvera po mjeri

Specijalizirani smo za razvoj prilagođenih softverskih rješenja koja savršeno odgovaraju vašim poslovnim potrebama osiguravajući inovativnost, funkcionalnost i skalabilnost. Naš pristup usmjeren na klijenta omogućuje stvaranje softvera koji ne samo rješava trenutne izazove, već podržava i vaš dugoročni uspjeh.

Zašto klijenti biraju Kanuni

Intuitivno korisničko iskustvo

Naš softver dizajniran je s naglaskom na jednostavnost i intuitivnost, omogućujući korisnicima brzo usvajanje i učinkovito korištenje.

Pouzdanost i sigurnost

Primjenjujemo napredne sigurnosne protokole i tehnologije kako bi vaši podaci bili sigurni i zaštićeni, a softverske performanse pouzdane i bez kompromisa.

Poštujemo zacrtane rokove

Predanost rokovima je ključna. Osiguravamo pravovremenu isporuku projekata, usklađujući se s vašim poslovnim potrebama i očekivanjima.

Prilagodljiva rješenja

Naš pristup je usmjeren na prilagodbu. Razvijamo rješenja koja se mogu prilagoditi kako bi zadovoljila jedinstvene potrebe i zahtjeve svakog klijenta.

Javite nam se

Javite nam se

Slobodno nam se javite bez ikakvih obveza ili zatražite besplatni 30-minutni ONLINE sastanak putem Zooma, Google Meeta, Microsoft Teamsa ili Skypea gdje možemo vidjeti što možemo učiniti za vas i vaše poslovanje.

Zatraži besplatan 30 minutni ONLINE sastanak bez obveze!

Kanuni, vaš pouzdan partner u digitalizaciji poslovanja, specijaliziran za razvoj inovativnih softverskih rješenja za internet trgovine i integraciju s ERP sustavima. Povežite se s budućnošću kroz naša prilagođena i efikasna IT rješenja.

Amruševa 26, Klinča Sela
10450 Jastrebarsko, Hrvatska

(+385 91) 591-9167

kanuni@kanuni.hr

OIB: 47531736467

Kanuni

Usluge i rješenja

O nama

Blog

Kontakt

Info

Uvjeti korištenja

Politika kolačića

Pravila privatnosti